Voor al uw CV onderhoud in Maastricht

Naast het installeren van systemen voor verwarming in Maastricht, is CV onderhoud een van onze specialiteiten. Het onderhoud van uw CV is immers erg belangrijk, als u niet op een lastig moment met een probleem wilt worden geconfronteerd! Dankzij onderhoudt worden eventuele mankementen aan uw ketel al in een zeer vroeg stadium opgespoord. Problemen en storingen worden hierdoor vrijwel altijd voorkomen.

Periodiek of eenmalig CV onderhoud

In Maastricht voeren wij CV onderhoud uit op eenmalige en reguliere basis. Voor eenmalig onderhoud aan uw CV ketel brengen wij €98,- (excl. BTW) in rekening. Een contract voor CV onderhoud afsluiten is voordeliger én garandeert dat u te allen tijde kunt genieten van een warme leefomgeving. Wij komen in dit geval periodiek langs bij onze klanten in Maastricht om CV onderhoud uit te voeren. Dit is jaarlijks of om het jaar, afhankelijk van het contract dat u bij ons heeft afgesloten.

De vanafprijzen van onze basiscontracten zijn €90 per jaar (jaarlijkse onderhoudsbeurt) of €142,80 per twee jaar (met een onderhoudsbeurt om het jaar). Wilt u de storingsdienst meenemen in uw contract? Dan kunt u kiezen voor onze basis plus abonnementen: vanafprijzen €110 per jaar (jaarlijkse onderhoudsbeurt) of €246 per twee jaar (met een onderhoudsbeurt om het jaar). Wilt u meer weten over deze prijzen of meer informatie over de onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op.

Ook als u wilt dat wij eenmalig CV onderhoud komen uitvoeren en u woonachtig bent in Maastricht, zijn wij er voor u. In sommige gevallen, wanneer u bijvoorbeeld merkt dat uw CV ketel minder goed werkt of wanneer er acuut een reparatie of onderhoud aan uw CV nodig is, kunt u een afspraak met ons maken voor CV onderhoud. In de regio Maastricht staan wij altijd voor u klaar.