CV storing in Maastricht?

Verwarming is een belangrijke voorziening in uw woning. Als u plotseling thuiskomt in een koude woning of wordt verrast door koud water onder de douche, is er waarschijnlijk sprake van een CV storing. Geeft de ketel een bepaalde storingscode aan? Een aantal CV storingen kunt u zelf verhelpen, bijvoorbeeld door uw ketel bij te vullen als de waterdruk te laag is. Voor andere storingen heeft u een CV monteur nodig. In en om Maastricht kunt u hiervoor een beroep op ons doen! Onze vakmannen staan voor u klaar en helpen u graag.

Altijd binnen 24 uur geholpen

Uiteraard doen wij er alles aan om de CV storing zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Woont u in de regio Maastricht? Dan kunt u 365 dagen per jaar op ons rekenen. Onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met al het benodigde materiaal om efficiënt te werk te gaan. Zijn de onderdelen die we nodig hebben voor uw ketel voorradig? Dan verhelpen wij iedere storing binnen 24 uur!

In bepaalde gevallen is de ketel te ernstig beschadigd of dermate verouderd dat wij de reparatiekosten hoger inschatten dan de kosten voor een nieuwe ketel. In die gevallen adviseren wij u de ketel te laten vervangen. Uiteraard kunnen wij dit ook snel, goedkoop en goed voor u uitvoeren. Neem contact met ons op!